CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, February 15, 2015

a.h.a.d

Assalamualaikum..

Herm, nak cite apa ye.. haha tiba2 terasa janggal pulak nak menaip kat tempat sendiri.. 
Urmm, sekarang dah masuk 2015, dah 3 tahun tinggalkan zaman student.. yeah!! Da berjaya lulus dengan jayanya, dah berjaya tamatkan study, dah berjaya dapat diploma, dah berjaya lulus exam LJM, dan yang paling best saya dah berjaya menjadi jururawat yang berlesen!! Yeyeye..
(*^﹏^*)
Sekarang saya dah start keje dah, almost 1 year.. baru setahun jagung orang cakap, hehe..
Sekarang banyak menda yang nak dibuat. umur dah meningkat, tanggung jawab dah bertambah. Fokus pada masa hadapan..
P/s: ヽ(^。^)ノ

Saturday, February 14, 2015

i'm back

Assalamualaikum..
Wah, saya sangat rindukan blog saya..
Sekarang saya sudah dewasa.. banyak benda saya nak cerita.. 
Dah dekat 2 tahun saya tinggalkan awak ye mypinkylurve.. maafkan saya.. hehehe..
Nanti kita story panjang2 lagi ye.. cuma nak cakap, saya rindu nak membebel kat sini, tak kisahla walaupun takde yang baca.. (*^﹏^*)..
P/s:akan kembali lagi..